Girls Go Circular

<strong>Girls Go Circular</strong>

ο Junior Achievement Greece υλοποιεί το Ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό πρόγραμμα Girls Go Circular (GGC) σε συνεργασία με το European Institute of Innovation and Technology (EIT) και σας προσκαλεί να συμμετέχετε με τις μαθήτριες και τους μαθητές σας! 

Στόχος του GGC είναι η υποστήριξη των μαθητριών και ευρύτερα όλων των μαθητών, 14 έως 18 χρονών, στην ανάπτυξη των ψηφιακών και ηγετικών δεξιοτήτων τους, ενώ μαθαίνουν για την κυκλική οικονομία και βρίσκουν λύσεις για ένα βιώσιμο μέλλον.

Οι μαθητές/τριες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, στην ειδικά διαμορφωμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα μάθησης – Circular Learning Space, τις δύο Εισαγωγικές Ενότητες και να επιλέξουν τουλάχιστον μία από τις 13 Θεματικές Ενότητες.

Ολοκληρώνοντας τις 2 εισαγωγικές ενότητες και 1 τουλάχιστον από τις Θεματικές ενότητες, οι μαθητές/τριες λαμβάνουν μέσα από την πλατφόρμα τη Βεβαίωση Ολοκλήρωσης του προγράμματος.  

Επίσης, στα σχολεία δίνεται Πιστοποιητικό Συμμετοχής αναγνωρίζοντας τη συμβολή τους στην υλοποίηση του έργου Girls Go Circular στη χώρα.

Η διάρκεια ολοκλήρωσης του προγράμματος είναι περίπου 4-5 ώρες. Το πρόγραμμα είναι απαραίτητο να ολοκληρωθεί έως τις 31/12/2023.

🎁Τέλος, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος στο τέλος του έτους, θα κληρωθούν 10 δωροεπιταγές από κατάστημα τεχνολογίας_για μαθητές/τριες που θα έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα (δηλαδή θα έχουν λάβει τη Βεβαίωση Ολοκλήρωσης του προγράμματος) εντός του 2023 και 1 tablet  για έναν ή μία εκπαιδευτικό που θα συμμετάσχει με το σχολείο του στο πρόγραμμα το έτος 2023.

‘Οποιος μαθητής ή μαθήτρια ενδιαφέρεται να αποστείλει τη πρόθεσή του να συμμετάσχει στο mail

του σχολείου μας, υπόψη Κας Τσιώνη

εδώ,μπορείτε να δείτε τις ενότητες και τις περιγραφές τους.Λήψη